Element cu usa MyGate REER 46701

349,00 lei

Cu un design discret, porțile MyGate se pot adapta cerințelor specifice fiecărui spațiu. Fie că există o zonă periculoasă cu foc, o scară sau pasaje largi de trecere, aceste porți pot fi montate în doar 3 pași, adaptându-se ușor la conceptul amenajării interioare a casei și oferind în același timp mai multă siguranță pentru copii.

Descriere

Cu un design discret, porțile MyGate se pot adapta cerințelor specifice fiecărui spațiu. Fie că există o zonă periculoasă cu foc, o scară sau pasaje largi de trecere, aceste porți pot fi montate  în doar 3 pași, adaptându-se ușor la conceptul amenajării interioare a casei și oferind în același timp mai multă siguranță pentru copii.

– Adaptabile, flexibile și ușor de utilizat, ideale pentru spații mari

– Asamblare rapida in 3 pasi, cu un sistem de imbinare inteligent

– Se pot imbina oricate elemente singular, in orice pozitie, ceea ce permite adaptarea la orice configuratie interioara a casei

– Sistemul de prindere se fixează ferm cu șuruburi pe perete. Un sistem inteligent cu click permite o montare/demontare ușoară și rapidă, pentru uz temporar.

– Sistem dublu de siguranță pentru copii: apăsați înapoi butonul de închidere și ridicați poarta. Oferă siguranță pentru copii, dar este ușor de deschis de către adulți cu o singură mână.

– Include banda luminoasa Night-Safe: lumineaza noaptea pragul de jos al portii, cu scopul de avertizare la pericolul de impiedicare

– Usa trebuie deschisa si inchisa manual

– Potrivite pentru deschieri de la 78,5 cm

– Asamblare în linie dreaptă sau în unghi

– Spatiu foarte generos de trecere, cu o latime de 62 cm

– Inaltime 75 cm

– Deschidere in diferite directii

– Material: metal (otel) si plastic

– Culori: metal – alb; plastic – gri deschis

– Potrivite pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani

– Destinate doar uzului casnic

– Accesorii compatibile: extensie de 60 cm (art 46720), Extensie de 20cm (art 46760)

– Certificate conform ultimelor standarde de siguranta: SLG-GS EN 1930:2011

 

Informații suplimentare

Producator