Livrare

Mama & Bebe Impex S.R.L. livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei. Acestea vor fi expediate la adresa cu care v-ati inregistrat pe site-ul nostru sau la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii. Cheltuielile de livrare sunt suportate de catre client.

Pentru comenzile sub 500 RON costul de transport este de 25 RON.
Pentru comenzile in valoare de peste 500 RON, aflate in zona 0 de taxare la curier LIVRAREA ESTE GRATUITA!
Pentru comenzile aflate in zona de taxare suplimentara consultati serviciul pentru clienti.

Pentru produsele foarte voluminoase și grele (obiecte de mobilier, scaune auto, carucioare etc.) se poate percepe o taxă suplimentară de transport in functie de greutatea totala.

Comenzile plasate si confirmate pana la orele 13.00 pleaca in aceeasi zi si ajung la destinatie in 24/48 ore de la expediere exceptand perioadele de sarbatori cand pot interveni intarzieri in functie de volum.
Comenzile plasate si confirmate dupa orele 13.00 vor pleca a doua zi.
Comenzile plasate in week-end se vor confirma si trimite in prima zi lucratoare.

 
Livrarea se face prin: DPD Romania sau prin Sameday

Livrarea se face in toate localitatile din tara. Pentru localitatile din afara zonei de acoperire a curierilor se percepe o taxa suplimentara in functie de zona, care se adauga la taxa de livrare. In acest caz, costul de transport va fi transmis in momentul confirmarii comenzii. Se poate face livrarea si sambata daca se doreste acest lucru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *