Reduceri!

Aspirator nazal electric silentios cu trei niveluri de aspiratie Haxe HX212, 2 varfuri nou-nascut, 2 varfuri 1+ ani, lumina precizie noapte

227,00 lei 154,00 lei

Descriere

Aspiratorul electric pentru bebeluși este un dispozitiv modern de curățare nazală. Aspiratorul cu trei viteze si lampa LED face ca aspirarea secretiilor sa fie cat mai usoara, atat ziua cat si noaptea. Este un dispozitiv excepțional de silențios și la îndemână, care ajută la curățarea nasului de secreții chiar și la nou-născuți. Toate părțile care intra in contact cu secreția pot fi ușor dezasamblate, spălate și chiar dezinfectate. Aspiratorul HX212 se incarca printr-un cablu USB, iar o incarcare completa dureaza 2 ore de utilizare.

FĂRĂ FIR

Aspiratorul are o baterie reîncărcabilă încorporată. Cablul microUSB inclus în set poate fi conectat la adaptorul de alimentare sau la computer. Dispozitivul mobil facilitează curățarea nasului, va funcționa bine atunci când călătoriți, la plimbare sau la o vizită la medic. Poate fi folosit pentru a extrage curgerea nasului fara a avea acces la o sursa de alimentare, ceea ce ii ofera un avantaj fata de extractoarele conectate la un aspirator.

USOR DE CURATAT

Asamblarea și dezasamblarea ușoară fac ca dispozitivul să fie gata de funcționare în câteva secunde. Aspiratorul este usor si se potriveste cu forma mainii, deci nu incarca incheietura. Forma ergonomică asigură o prindere sigură în timpul procesului de extracție. Când secreția este prea groasă, este suficient să o diluezi cu apă de mare sau cu soluție salină.

CONFORTABIL

Până la 3 moduri de funcționare vă permit să ajustați puterea de aspirație la vârsta copilului și densitatea secreției. Aspiratorul HX212 este extrem de silențios și blând, a fost conceput astfel încât să nu deranjeze bebelușul în timpul aspirarii. Lampa LED cu lumină blanda facilitează utilizarea dispozitivului pe timp de noapte. Lampa nu rănește ochii, ci doar luminează cavitatea nazală pentru a permite curățarea acesteia într-o cameră întunecată.

Pachetul include:

  • 1 x Aspirator nazal
  • 4 x vârfuri din silicon
  • 1 x cablu USB
  • 1 x set de garnituri de rezerva
  • 1 x dop de rezervă anti-reflux

Securitate:

1. Nu permiteți copiilor să folosească acest produs singuri. Înainte de utilizare, vă rugăm să reglați mai întâi modul de aspirație pe partea de jos a mâinii unui adult.
2. Vă rugăm să utilizați cablul USB corespunzător pentru încărcare pentru a vă asigura că tensiunea de încărcare îndeplinește cerințele produsului.
3. Nu încărcați în timpul utilizării.
4. Dacă dispozitivul nu este folosit pentru o perioadă lungă de timp (aproximativ trei luni), vă rugăm să-l scoateți și să-l încărcați complet înainte de a-l depozita.
5. Nu dezasamblați sau reparați singur dispozitivul. Pentru reparatii va rugam sa ne contactati.

 

Informații suplimentare

Producator