Perna pentru alaptat bumbac ranforce Bear Toys Beige

81,00 lei

Descriere

Perna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile sau caracteristicile, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare si intretinere.


Perna pentru alaptat este un produs care garanteaza securitatea si confortul in timpul graviditatii si alaptarii. Perna poate fi folosita inca din luna a sasea de sarcina, asigurand mamei un somn linistit si sanatos. Dupa nasterea bebelusului, perna devine o parte constanta in procesul de alaptare, alaptarea devenind  comoda si placuta.


Caracteristici :

– Foarte comoda, se poate folosi atat in perioada de sarcina cand poate fi pozitionata sub burta mamei, cat şi dupa aceea pentru alaptare sau pentru sprijinirea bebelusului.
– Perna permite aşezarea copilului intr-o pozitie corecta in timpul alaptarii , eliberand bratele si reducand incordarea coloanei vertebrale, precum si durerile muschilor spatelui.
– Perna nu este doar o pernă pentru alaptare, ea insoteşte copilul pana in jurul varstei de 1 an.
– De la 6 luni este sprijin pentru catarare şi peste 9 luni este suport pentru o pozitie corecta atunci cand sta in sezut si se joaca.
– Husa pernei este confectionata din bumbac 100%.
– Umplutura este moale, confectionata din poliester 100 % .

Gama variata de culori cu diverse imprimeuri vesele, specifice varstei copilariei.

Greutate: 0,9 Kg.
Dimensiune perna190 cm lungime si 30 cm latime.

Informații suplimentare

Producator