Poarta de siguranta T-GATE REER 46220

439,00 lei

Portile tip T-Gate combina avantajele portilor cu montare prin cadrul de presiune si ale portilor cu montare in perete. Constructia lor permite utilizarea atat la securizarea scarilor, cat si la securizarea usilor si a pasajelor de trecere. In functie de zona, aceste porti pot fi montate fie prin presiune, fie prin insurubare in perete. De aceea, ele sunt potrivite pentru uz temporar, de exemplu pentru vizitele la bunici.

Descriere

– Pentru securizarea usilor, scarilor si a pasajelor de trecere

– Portile tip T-Gate combina avantajele portilor cu montare prin cadrul de presiune si ale portilor cu montare in perete. Constructia lor permite utilizarea atat la securizarea scarilor, cat si la securizarea usilor si a pasajelor de trecere. In functie de zona, aceste porti pot fi montate fie prin presiune, fie prin insurubare in perete. De aceea, ele sunt potrivite pentru uz temporar, de exemplu pentru vizitele la bunici.

– Dimensiune ajustabila continuu, potrivita pentru spatii de trecere intre 73 – 104,5 cm

– Doua posibilitati de montare: ca o poarta cu montare prin presiune (fara gaurire sau insurubare) sau ca o poarta cu montare pe perete prin suruburi

– Latime de trecere completa si fara prag, potrivita si pentru montarea pe ultima treapta de sus a scarilor

– Cele 4 puncte independente de ajustare ofera posibilitatea fixarii portii chiar si in situatia unor suprafete de montaj neuniforme, cum ar fi pereti strambi sau balustrade

– Deschidere in ambele directii, pe toata latime de trecere

– Include opritor pentru limitarea deschiderii pe una din directii

– Active-Lock: incuietoare cu triplu sistem de siguranta ce previne deschiderea portii de catre copii. Usor si la indemana de deschis de catre adulti, cu o singura mana: doar apasati simultan cele 2 butoane de siguranta si ridicati manerul pentru a debloca usa.

– Usa trebuie deschisa si inchisa manual

– Inaltime: 76 cm

– Material: lemn (pin din Noua Zeelanda) si plastic (PA6, SEBS, POM)

– Culori: lemn – natural; plastic – gri inchis

– Potrivite pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani

– Destinate doar uzului casnic

– Certificate conform ultimelor standarde de siguranta: SLG-GS EN 1930:2011

Informații suplimentare

Producator