Reduceri!

Bariera protectie pat culisanta XXL 180 cm Classic Primabobo inaltime reglabila 68-98 cm

Prețul inițial a fost: 335,00 lei.Prețul curent este: 251,00 lei.

Descriere

Bariera pentru pat este solutia ideala atunci cand vreti sa va asigurati ca micutul d-voastra doarme in siguranta si nu exista riscul ca acesta sa cada jos din pat.

Usor de montat si compatibil cu orice model de pat (cu somiera adancita sau boxspring), acest model de bariera vine cu o caracteristica inedita extrem de utila – poate fi culisata pentru a facilita accesul copilului in si din pat.

Prin achizitionarea mai multor bariere poti crea un tarc in patul de adulti insa nu se recomanda ingradirea totala a copilului in pat atunci cand nu este un adult prezent. Este recomandat sa existe intotdeauna o portiune de pat neingradita ce ii permite copilului sa coboare din pat cu usurinta si in siguranta in cazul in care un adult nu este in preajma.

detaliu tarc din bariere

 

Sistemul de culisare este facil dar in acelasi timp securizat – presupune apasarea concomitenta a doua butone aflate pe parti opuse – facil chiar si cu o singura mana pentru adult, dar dificl pentru mainile micute ale copilasului. Acest sistem are menirea de a impedica culisarea accidentala.

CLASSIC BED RAIL 200 cm, protecting Color shades of gray and silver

 

Culisarea protectiei poate fi totala (ambale parti) sau doar partiala (se culiseaza doar o parte)

sistesistem culisare bariera

Bariera de protectie vine asezata sub saltea iar greutatea acesteia, impreuna cu marginea patului, o vor fixa in pozitie.

In cazul paturilor de tip boxspring, unde salteaua este doar asezata peste cadrul patului si nu este de loc adancita, pentru fixare sigura este recomandata utilizarea suruburilor din colet.

Daca optati sa achizitionati mai multe bariere pentru a ingradi mai multe laterale ale patului, va recomandam sa masurati cu atentie dimensiunea acestuia si sa fixati barierele intre ele cu ajutorul conectorilor de la colturi (fiecare bariera are inclus un conector L).

detaliu colturi bariere

 

 • Bariera este special conceputa pentru saltelele cu lungimea de 200cm, lungimea totala a barierei este cu cativa cm mai mica tocmai pentru a facilita montajul. In cazul paturilor special concepute sau personalizate, pot ramane spatii mici neacoperite.
 • Balustrada este doar pentru protectie in timpul somnului. Nu trebuie escaladata si folosita ca loc de joaca sau catarat pentru a nu afecta functionalitatile.  Pentru a oferi siguranta 100% nu sunt permise modificari si artificii asupra barierei!

Acest model de protectie pentru pat are inaltime reglabila intre 68 si 98 cm, reglarea inaltimii se poate face in 8 trepte, ajustand inaltimea picioruselor metalice.

reglaj inaltime bariera culisanta

Caracteristici:

 • Dimensiune 180 cm (lungime aprox. 175 cm, destinata unei saltele de 200 cm. O mica rezerva pe fiecare parte este folosita pentru conectarea unei alte balustrade).
 • Partea inferioară a cadrului este reglabilă pentru a se sincroniza inaltimea barierei cu grosimea saltelei. Acesta trebuie reglat astfel incat sa se evite golurile intre saltea si bariera (inaltime maxima – 92 cm, inaltime minima – 73 cm).
 • Balustrada are un sistem de culisare, astfel incat sa va puteti da jos cu ușsurinta din pat. Butonul albastru trebuie apasat pe ambele parți, astfel incat copilul sa nu poata iesi singur.
 • Pachetul include un set de suruburi care pot fi folosite pentru a insuruba cadrul pe cadrul patului. (Nu este necesar! Va recomandam insurubarea sau fixarea cu un sistem de ancorare daca cumparati o singura bucata, sau daca salteaua este usoara si instabila).
 • Partea superioară a barierei este acoperita cu spuma alba care protejează copilul de micile accidente, aceasta nu ar trebui scoasa.
 • Produsul are o plasa respirabila. Materialul este usor de curatat.
 • Bariera este prevazuta cu un buzunar ce va permita sa aveti la indemana lucruri utile pe timp de noapte precum o sticulta cu apa sau un scutec
 • Cu fiecare bariera primiti un conector pentru atasarea unei alte bariere. Acesta se pozitioneaza in colt deasupra si conecteaza barierele in forma de L.
 • Rama barierei este realizata dintr-un material usor, durabil (metal), rezista la presiune mare si nu se deformeaza.
 • Părțile individuale ale cadrului sunt conectate prin introducerea unui tub în celălalt, iar butonul retractabil asigură că nu vor aluneca spontan.
 • Barierele respecta standardele UE.
 • Setul include 1 bariera, 1 conector L si intructiuni de utilizare!

 

Informații suplimentare

Producator