Scaun auto copii 9-25 kg ISOFIX MyKids Maxi Safe R6D

640,00 lei

Descriere

Acest scaun auto copii este ideal pentru copii cu greutatea intre 9 si 25 de kg. Scaunul este prevazut cu sistem Isofix, care va oferi o siguranta ridicata copilului, in cazul unui accident. Totodata, acest scaun auto copii este prevazut cu un suport de sprijin cu inaltimea ajustabila, fixat in podeaua autoturismului, care va transforma calatoria micutului intr-o plimbare confortabila si cat mai sigura.
Isofix este un sistem de fixare sigura a scaunului pentru copii in vechicul, folosind punctele fixe de conexiune aflate in autoturism. In acest fel se permite ancorarea cat mai corecta a scaunului auto pentru copii. In cazul in care masina nu are un astfel de mecanism, scaunul poate fi utilizat si cu sistemul de prindere universala.
Acest scaun auto copii este potrivit pentru masinile dotate cu centuri cu prindere in 3 puncte. Scaunul auto are 3 pozitii de ajustare a spatarului pentru a fi cat mai confortabil si sigur. Husa poate fi inlaturata cu usurinta pentru a putea fi curatata. Acest scaun auto copii este realizat in asa fel incat bazinul copilului sa aiba o pozitie corecta si ferma. Tetiera este ajustabila pentru a proteja cat mai bine capul celui mic. Siguranta copilului este pe primul loc, de aceea, indiferent de distanta pe care o parcurgeti cu masina, copilul trebuie sa fie asigurat intr-un scaun auto copii.
Acest scaun auto copii respecta standardele europene de securitate si siguranta, fiind omologat conform normativei europene ECE R44.04.

Caracteristici:
– potrivit pentru copiii cu greutatea intre 9-25 kg
– sistem Isofix
– daca masina nu este dotata cu sistem de prindere Isofix, se poate folosi sistemul de prindere universal
– este potrivit pentru masinile care au centuri cu prindere in 3 puncte
– scaunul auto are 3 pozitii de ajustare a spatarului
– scaunul poate fi curatat cu usurinta cu o laveta umeda
– husa poate fi indepartata pentru curatare
– scaunul este prevazut cu picior de sprijin
– inaltimea piciorului de sprijin poate fi reglata
– tetiera este ajustabila.

Dimensiuni:
– 64(L) x 44(l) x 68(h) cm.
– greutate: 10.2 kg

Informații suplimentare

Producator