Reduceri!

Termometru digital fara contact cu infrarosu HAXE KFT-22, display luminat mare

94,00 lei 63,00 lei

Termometru medical digital, modern, usor de folosit, cu afisaj mare, complet etanseizat.

Descriere

Termometrul asigură măsurarea igienică a temperaturii de la o distanță de 2,5 cm. Măsurarea durează doar 2 secunde, ceea ce face mult mai ușor controlul temperaturii pacientului. Ecranul mare, iluminat din spate, facilitează citirea temperaturii chiar și pentru persoanele cu vedere slabă. La 38 °C și peste, există și o alarmă sonoră de febră.

FĂRĂ ATINGERE

Un termometru cu infraroșu vă permite să faceți o măsurătoare fără a fi nevoie să atingeți corpul. Temperatura poate fi măsurată de la o distanță de 2,5 cm. Datorită acestui fapt, posibilitatea de a transmite agenți patogeni, viruși și bacterii este redusă.

UNIVERSAL

Datorită funcției de verificare a temperaturii lichidului sau aerului, termometrul electronic este ideal pentru uz casnic. Puteți măsura cu ușurință temperatura unei mese, băuturi și încăpere cu ea. Ecranul luminos afișează rezultatul într-un mod care este lizibil pentru persoanele cu vedere slabă. Termometrul are 2 butoane, ceea ce il face usor de utilizat.

MEMORIE

Un buton MEM separat vă permite să verificați rapid măsurătorile efectuate anterior. Memoria termometrului include ultimele 6 rezultate, ceea ce facilitează monitorizarea constantă a temperaturii pacientului.

CONFORTĂ DE UTILIZARE

Utilizarea confortabilă a termometrului este asigurată de construcția sa ușoară și de forma ergonomică. Capacul din plastic protejează sonda de măsurare de zgârieturi și praf.

Informații suplimentare

Producator