Nosiboo Family Pack – pink

69,00 lei

Descriere

Nosiboo Family Pack

 

Nosiboo Family Pack include un aspirator nazal Colibri cu 2 piese finale pentru a fi folosite in mod igienic de fiecare parinte.

Colibri este activat de aspirarea manuala (prin suctiune) de catre parinte.

– Foarte eficient si usor de folosit in conditii de maxima siguranta pentru copii. Ideal atat pentru utilizarea de zi cu zi, dar si atunci cand va deplasati sau mergeti in vacante. Foarte compact si usor de transportat – este depozitat intr-o cutie durabila, care-i asigura conditiile necesare de igiena.

– Datorita principiului de functionare cu ajutorul filtrului liber brevetat, acesta poate fi folosit in conditii de igiena fara a fi nevoie de filtre suplimentare. Poate fi demontat in cateva secunde pentru a se curata, iar secretia nu se lipeste de el.

– Capul Colibri se poate folosi in conditii de siguranta, fiind proiectat cu aportul unor medici specialisti pentru a tine cont de anatomia fragila a sugarilor si copiilor mici.

– Piesa din capat care vine in contact cu nasucul copilului este fabricata din material flexibil fara BPA pentru a nu irita mucoasa nazala.

– Puterea de aspirare data de catre plamanul uman, este suficient de puternica pentru a curata secretiile micutilor. Astfel se poate folosi in conditii de siguranta oricand si oriunde pentru copii cu varsta intre 0 si 4 ani.

Pachetul include:

– capul Colibri

– 2 piese finale (capete folosite pentru aspirarea manuala)

– 1 tub

– 1 filtru

Informații suplimentare

Producator