ASPIRATOR NAZAL PISZE

45,00 lei

Descriere

ASPIRATOR NAZAL PISZE

Aspiratorul nazal se foloseste pentru indepartarea secretiilor nazale, astfel usurand respiratia cu prevenirea complicatiilor incepand cu prima zi de viata!

Asambalare: Capul de aspiratie marcat cu “A” va fi introdus in tubul de colectare marcat cu “B”. Cu partea de legatura se formeaza vacuumul astfel: Partea marcata cu “C” in forma de clopot se introduce în tubul flexibil al aspiratorului. Se pune in functiune aspiratorul casnic si se regleaza puterea de aspiratie cu ajutorul regulatorului de vacuum al aspiratorului. Partea colectoare se aseaza in orificiul nazal si se face extragerea secretiei. Aspiratia trebuie continuata cu intreruperi de cateva secunde, pana cand secretiile curg.

Folosirea aspiratorului necesita mare atentie la tendintele de sangerare, la ranile orificiului nazal, sau la sangerarile cronice!

Utilizarea se face sub supraveghere!

Modul de sterilizare: se recomanda desprinderea tubului de colectare “B” de pe capul de aspiratie “A”, iar impreuna cu tubul de silicon se curata in solutie dezinfectanta.

Este interzisa folosirea in cuptorul de microunde! Dupa uscare se pastreaza in loc curat. Inainte de urmatoarea utilizare se sterilizeaza iarasi si se usca si se monteaza cu manile curate.

Informații suplimentare

Producator