Reduceri!

Set jucarii din lemn My Town, 128 piese

175,00 lei 114,00 lei

Descriere

Sa construim impreuna o zona de locuinte… Si, de preferinta, intregul oras! Un numar imens de elemente ofera posibilitati nelimitate pentru un mic constructor.

Printre caramizi veti gasi:

-Cladiri – banca, sectie de politie, spital, posta

-Plante – copaci

-Vehicule – politie, pompieri, ambulanta, masina, avion

-Litere si numere – plasate pe blocuri mai mici

Lasa-l pe copilul tau sa simta rolul unui adevarat arhitect si sa se bucure de propriile proiecte.

Orasul nu poate rata cele mai importante – strazi si masini . Setul include un puzzle care, atunci cand este aranjat, va crea un circuit de strazi. Ele vor fi un complement perfect pentru intreg. Un set de blocuri multicolore este o propunere pentru distractie creativa si in dezvoltare.

Stimuleaza perfect imaginatia si incurajeaza gandirea logica, neconventionala si sustin dezvoltarea corecta a abilitatilor manuale ale copilului.

De asemenea, sunt minunate pentru a invata sa numarati si sa invatati numele culorilor. Poti fi sigur ca copilul tau nu va avea timp sa se plictiseasca.

De asemenea, nu am uitat nici cel mai important lucru – siguranta copilului. Toate elementele au fost slefuite cu atentie si acoperite cu vopsea netoxica in asa fel incat copilul sa nu-si lipeasca aschii in mana in timp ce se joaca.  Blocurile se incanta cu detalii, animale colorate, vehicule si cladiri vor atrage atentia fiecarui copil.

Setul contine pana la 128 de elemente, printre care veti gasi:

20 de piese de puzzle

108 caramizi

 

dimensiuni:

Un exemplu de bloc: 2,5 x 2,5 cm
Covor puzzle: 55x42cm
Ambalaj: 22x25cm