Masinuta De Impins 2 In 1 Baby Mix UR-Q63 Verde

8.339,00 lei

Descriere

Masinutele de impins vor fi intotdeauna un cadou minunat pentru copiii nostri, de care se vor bucura si cu care se vor juca mereu atat in spatiile inchise, cat si afara. Masinuta de impins pentru copii le va capta mereu atentia, le va stimula imaginatia, dar ii va „impinge” si catre miscare si dorinta de a iesi afara la joaca. Aerul curat, socializarea, miscarea si folosirea imaginatiei sunt extrem de importante pentru cei mici.

Masinuta de impins Q63, este o masinuta potrivita pentru copiii de 1 an+, recomandata pentru utilizare sub supravegherea unui adult. Este o masinuta cu design simpatic, sub forma unei masinute din benzile desenate pentru a-i captiva si mai mult pe cei mici; este confectionata din materiale de calitate, create pentru a fi rezistente si sigure pentru cei mici.

Masinuta respecta standardele europene, nu contine materiale toxice sau periculoase pentru copii. Pe volanul masinutei este amplasat un claxon. Sezutul este comod si relaxant pentru copii atunci cand acestia sunt plimbati de catre parinti, masinuta fiind prevazuta cu bara de protectie, spatar si maner pentru impins. Sub scaun, exista un spatiu de depozitare pentru jucarii sau alte lucrusoare pe care micutii nostri doresc sa le aiba in preajma lor cand ies la plimbare sau la joaca.

Caracteristici:
– utilizabila pentru copiii de 1an+
– maner de impins
– suport pentru picioruse
– volan cu claxon
– spatar de sustinere
– bara protectie
– sezut comod si relaxant pentru copii
– roti din plastic rezistent si aderent
– masinuta trebuie pastrata intre temperaturile de: 0-40 CgradeC

Dimensiuni: 62(L) x 26(l) x 26(h) cm

Informații suplimentare

Producator