Antepremergator muzical 2 in 1 MyKids Weina 2137

250,00 lei

Descriere

Antepremergator muzical 2 in 1 MyKids Weina 2137

Antepremergatorul copii se transforma in masuta de activitate, oferindu-le celor mici atat posibilitatea de explorare, dezvoltandu-le motricitatea si simtul tactil si vizual.
Este o jucarie 2 in 1 ce ii permite copilului sa se deplaseze si sa invete lucruri noi. Este conceput astfel incat sa permita deplasarea cu usurinta si mentinerea echilibrului. Este o jucarie compacta si solida, oferind stabilitate.
Este recomandat pentru perioada primilor pasi, iar dupa ce copilul isi mentine foarte bine echilibrul, antepremergatorul poate fi transformat in masuta de activitate.
Prevazut cu 10 jucarii muzicale, claxon, sistem de lumini si sunete vesele, melodii ritmate ce ii vor incanta pe prichindei. Este o jucarie ideala pentru prichindei si o ocazie buna ca parintii sa se implice in joaca celor mici, vorbindu-le despre fiecare jucarie in parte si indemnandu-l pe copil sa analizeze culorile si formele.

– antepremergatorul este prevazut cu un maner ergonomic
– este stabil si usor de utilizat
– 10 jucarii muzicale, culori vii si un claxon
– jucarii educative, muzicale ce ii vor dezvolta celui mic simtul acustic, vizual si tactil
– jucariile au diverse forme si melodii diferite: acordeon, bile colorate, carticica, xilofon, harpa, saxofon, jucarii zornaitoare si butoane colorate cu diverse melodii si sunete de instrumente muzicale
– masuta de activitate este prevazuta cu 4 picioare stabile
– usor de transformat din masuta in antepremergator si invers
– confectionat din materiale non-toxice

Dimensiuni: 52(L) x 40(l) x 45(h)
Necesita 2 baterii AA 1.5 V
Bateriile nu sunt incluse.

Informații suplimentare

Producator