Reduceri!

Masina pompieri transformabila in parcare 2 in 1, include masinute si elicopter

109,00 lei 72,00 lei

Descriere

Un transport mare sub forma de pompier, care poate transporta la bord masinile atasate. Puteti intra in transport prin rampa din spate si puteti iesi din cadru, dar in partea din fata a masinii.

Scara este mobila si exista o benzinarie la bord cu doua distribuitoare. Jocul cu masinile mici este un mod universal de a petrece timpul, atat copiii mici, cat si cei mai mari se pot juca.

Masinile de jucarie ii invata pe copii despre traiectorie, in timp ce copiii se joaca cu ei, ei invata despre viteza, distanta, gravitatie, greutate si multe altele.

Jocul cu masini mici creste abilitatile motorii ale copilului. Dezvolta coordonarea vederii mainii si dexteritatea. Asadar, apucarea si purtarea masinilor de jucarie ii permite copilului sa tina un creion, sa le taie cu foarfeca sau sa puna bijuterii mai tarziu.

Copiilor nostri le place sa-si controleze imprejurimile. Ei invata despre cauza si efect cand se joaca cu masini mici. Ei invata ca un intreg poate fi format din parti individuale. La inceput, ei invata cuvantul masina, la scurt timp dupa aceea stiu despre anvelope, usi, geamuri si asa mai departe.

Setul include:
5 masini de pompieri si
1 elicopter

Date tehnice:
Dimensiuni masina pompieri: 37 cm x 15 cm x 10 cm
Dimensiuni pachet: 38,8 cm x 15,5 cm x 10,6 cm
Jucaria este destinata copiilor cu varsta peste 3 ani.