Reduceri!

Joc interactiv Parcarea cu obstacole, include 4 masinute

175,00 lei 119,00 lei

Descriere

Ajutați polițiștii și pompierii să ajungă la destinație la timp . Contrar aparențelor, fii atent – drumul este plin de surprize și obstacole . Doar istețimea și dexteritatea te vor conduce către obiectivul tău.

De asemenea, nu uitați că autobuzul școlar trebuie să ducă copiii la școală la timp și șeful ar trebui să fie la timp pentru o întâlnire importantă.

Lasă-te purtat de o aventură uimitoare.

Traseul multifuncțional al mașinii va fi un adevărat deliciu pentru micii exploratori aventuroși. Pentru a depăși întreaga pista, trebuie să utilizați corect toate butoanele. Pare o sarcină ușoară? Acestea sunt doar aparențe. Incearca-l și vezi singur.

În timp ce traversați pista, vă așteaptă numeroase obstacole sub formă de roți dințate sau un pod levat. Provocați pe toată lumea și faceți ca serviciile de urgență să ajungă la timp. Poți fi sigur că distracția nu se va termina, este o jucărie care te va atrage ore în șir, nu numai copii .

Jocul cu pista nu este doar o aventură fantastică, ci și o formă de a sprijini dezvoltarea corectă a unui copil și, mai mult, are un efect de stres . În timp ce se joacă, copilul nu numai că va dezvolta abilități manuale , ci va exersa și gândirea logică . Culorile vii, saturate, vor atrage atenția copilului și îi vor încuraja să se joace.

De asemenea, puteți fi siguri că nu am uitat de cele mai importante – siguranța copilului în timpul jocului.

Jocul interactiv parcarea cu obstacole, nu are elemente ascuțite și a fost proiectată cu grija cuvenită a plasticului de înaltă calitate.

Cursa de obstacole este o distracție nesfârșită pentru întreaga familie, plină de surprize noi.

Jocul interactiv parcarea cu obstacole va fi un cadou pentru orice aventurier.

Conținutul kitului:

Strada
Mașină de poliție
Vehicul de pompieri
Autobuz
Mașină

Dimensiuni

Mașină de jucărie: 3,5cm x 2cm x 2cm
Dimensiuni pachet: 23,5cm x 10,5cm x 24cm