Centru de activitate 4 in 1 MyKids Weina 2076

245,00 lei

Descriere

Centru de activitate 4 in 1 MyKids Weina 2076

Acest centru de activitate copii este multifunctional transformandu-se in: carusel muzical, centru de activitate cu carusel, masuta de activitate si o bara de jucarii. Poate fi considerata o jucarie complexa si completa, oferind bebelusilor un univers plin de culoare, muzica si diversitate.
Caruselul muzical este prevazut cu jucarii zornaitoare si lampa de veghe, avand 3 optiuni: (doar muzica), (muzica si lampa de veghe) sau (muzica, activarea caruselului si lampa de veghe). De asemenea exista posibilitatea alegerii intre un cantec de leagan sau o melodie relaxanta.
Caruselul este prevazut cu un timer, avand optiunea ca melodia sau cantecul de leagan sa fie redata in mod continuu sau programata pentru 5 minute.
A doua optiune de transformare este intr-un centru de joaca cu caruselul montat. Pe suporturile laterale ale centrului de joaca sunt montate doua bare care cu jucarii zornaitoare care se rotesc, avand culori vii. Suportul caruselului este prevazut cu sistem de muzica si lumini si jucarii care se rotesc si activeaza melodii.
A treia optiune este bara de jucarii, la care suportul caruselului va fi instalat in partea superioara, atasandui-se jucariile zornaitoare.
A patra optiune este masuta de activitate realizata din suportul (baza) caruselului si cele doua suporturi laterale.
Jucariile detasabile pot fi montate atat pe carusel cat si pe bara de jucarii.

Caracteristici:

– un centru de activitate ideal de la 0 luni
– este multifunctional, transformandu-se in carusel muzical cu lampa de veghe pentru patut, centru de joaca cu carusel, bara de jucarii si masuta de activitate
– jucarii colorate cu zornaitoare
– jucarii muzicale cu sistem de lumini
– buton de volum
– carusel muzical cu jucarii zornaitoare si lampa de veghe
– jucarii rotative multicolore si zornaitoare
– baza caruselului care se transforma in masuta de activitate este prevazuta cu jucarii rotative multicolore si cu butoane muzicale
– confectionat din materiale de foarte buna calitate, non-toxice

Necesita 2 baterii AA 1.5 V
Nu contine baterii.

Informații suplimentare

Producator