Saltea Sensillo Cocos 120x60x5 cm

104,00 lei

Saltea pentru copii, cu dimensiunea de 120×60 cm si grosimea de aproximativ 5 cm, realizata dintr-un strat de fibra de cocos cu grosimea de 4 cm, invelit intr-un strat pufos de fleece. Fibra de nuca de cocos nu retine praful si asigura un climat sanatos pentru pielea copilului. Este ventilanta, nu impiedica circulatia aerului si nu absoarbe umezeala.

Descriere

Saltea pentru copii, cu dimensiunea de 120×60 cm si grosimea de aproximativ 5 cm, realizata dintr-un strat de fibra de cocos cu grosimea de 4 cm, invelit intr-un strat pufos de fleece. Fibra de nuca de cocos nu retine praful si asigura un climat sanatos pentru pielea copilului. Este ventilanta, nu impiedica circulatia aerului si nu absoarbe umezeala.

Saltea pentru copii realizata dintr-un singur strat de fibra de cocos, cu dimensiunea de 120×60 cm si grosimea de aproximativ 5 cm.
Salteaua este realizata dintr-o foaie de cocos cu grosimea de 4 cm, invelita in fleece pufos.
Se potriveste in majoritatea patuturilor clasice si pliabile.
Husa de foarte inalta calitate, moale si rezistenta.
Husa poate fi detasata si spalata la 40°C.
Datorita miezului din nuca de cocos, salteaua nu retine praful, nu absoarbe umezeala, permite circulatia aerului si asigura un microclimat sanatos pentru pielea copilului.
Salteaua de cocos Sensillo este produsa in Polonia si este certificata din punct de vedere medical.

DATE TEHNICE

Lungime    120 cm
Latime    60 cm
Grosime    ¬5 cm
Varsta    0+ luni

Informații suplimentare

Producator

Garantie