Patut pliant copii Moni Friend Green

300,00 lei

Descriere

Un patut pliant este ideal pentru perioada concediilor, a vizitelor la bunici sau chiar si acasa. Acest patut voiaj bebe se pliaza cu usurinta si reprezinta solutia ideala pentru excursiile cu cei mici. Patul copii este prevazut cu doua nivele, unul pentru nou-nascuti care se va utiliza pana in jurul varstei de 5 luni sau pana cand cel mic incepe sa dea semne ca doreste sa se ridice in fundulet. Indata ce parintele observa acest aspect, va detasa etajul intermediar si va utiliza etajul inferior. In perioada in care este bebelusul este asezat in etajul intermediar al patutului, spatiul de sub acest etaj va putea fi folosit pentru jucarii, hainute, scutece sau diverse accesorii.
Partile laterale ale patutului sunt prevazute cu plasa transparenta care permite supravegherea copilului de catre parinti si vizibilitate pentru copii.
Patutul pliant este prevazut cu o copertina si o bara cu 3 jucarii dragute din plus.

Accesorii:
– copertina cu bara de siguranta cu 3 jucarii din plus
– salteluta pentru infasat cu centura de siguranta
– etaj intermediar atasat cu fermoar
– geanta pentru transport
– salteluta confortabila (6 mm)

Caracteristici:
– sistem rapid si sigur de pliere
– acest patut voiaj este stabil
– prevazut cu o fereastra intr-una din partile laterale pentru a usura accesul copilului atunci cand creste si doreste sa coboare din patut, evitandu-se astfel escaladarea din patut si pericolul caderii
– schimbarea scutecelor bebelusului se va realiza pe masuta de infasat care este prevazuta cu centura de siguranta
– design dragut, cu desene atractive pentru cei mici
– copertina este reglabila si detasabila avand integrata bara de jucarii
– 6 picioare stabile

Dimensiuni: 120 x 60 x 77cm

Daca doriti sa folositi acest patut pliant pentru o perioada mai indelungata, va recomandam saltelele cu fibre din nuca de cocos.

Informații suplimentare

Producator