Lenjerie MyKids Cu Broderie Princess Roz 4 Piese 120×60

105,00 lei

Descriere

Lenjerie MyKids Cu Broderie Princess Roz 4 Piese 120×60
Dupã alegerea pãtutului si a saltelei potrivite, e rândul lenjeriei pentru pãtut, o piesã la fel de importantã pentru confortul si siguranta celor mici. Aceastã lenjerie este perfectã pentru copilasul dumneavoastrã, fiind confectionatã din bumbac de foarte bunã calitate, pentru a evita ca cei mici sã transpire. Culorile sunt frumoase, desenele imprimate sunt foarte atractive si vor da o notã aparte camerei copilului. Cearsaful este prevãzut cu elastic pentru a rãmâne fixat pe saltea, fapt extrem de important pentru perioada când cei mici încep sã se mute de pe o parte pe alta, sau sã se miste prin pãtut.
Continutul setului:
– 1 aparatoare laterala cu dimensiunile 180×32 cm
– 1 plapumioara cu dimensiunile 105×75 cm
– 1 cearsaf cu elastic cu dimensiunile 120×60 cm
– 1 pernita 40×30 cm
Optional, se poate achizitiona inca o aparatoare laterala pentru a proteja interiorul patutului in intregime. Pretul aparatorii suplimentare este de 35 lei.

Caracteristici:
– material confectionat din bumbac 100% de foarte buna calitate
– umplutura din poliester de foarte buna calitate, non-alergic
– desene frumos colorate, foarte atractive pentru cei mici
Cearsaful cu elastic se potriveste pe o saltea cu grosimea intre 7 si 12 cm. Este important sa tineti cont de acest lucru.
Spalare la 30 de grade.

Materiale non-toxice, realizate in conformitate cu Standardul 100 Oeko-Tex, indeplinind toate normele de siguranta si calitate din domeniul textilelor.

Informații suplimentare

Producator