POMPA ELECTRICA PENTRU SAN CU BIBERON 150 ML

154,00 lei

Descriere

Descriere:

Pompa electrica pentru san LORELLI este usoara si portabila. Aceasta ofera un ritm natural de impulsuri, care imita suptul bebelusului, pentru a provoca un flux rapid si constant de lapte. Stimuleaza lactatia si calmeaza durerea in cazul acumularii in san a unei cantitati mari de lapte. Cupa pentru san are o palnie moale si un design ergonomic, pentru a se potrivi cu toate marimile si formele de sani. Puteti extrage laptele in biberonul de 150 ml inclus in set si apoi sa alaptati bebelusul direct din biberon.

Caracteristici:

– Unitatea principala ( compresorul ) reprezinta un microcalculator pentru control cu cinci trepte de extragere, potrivite pentru diferite cantitati de lapte.
– Pompa electrica este conceputa pentru a functiona prin conectare la priza sau prin USB, permitand utilizarea  la domiciliu, in deplasare, sau chiar la locul de munca pentru mamele ce alapteaza.
– Corpul pompei de san se poate detasa de recipientul pentru lapte, putandu-se atasa tetina cu capac, special conceputa pentru a imita perfect forma mamelonului.
– Ventuza este din silicon, se muleaza perfect pe san.
– Toate componentele pompei sunt realizate dintr-un material special conceput pentru contactul cu produsele alimentare în condiții de maxima igiena si siguranță. Aceste materiale sunt non toxice si fara continut de Bisfenol A.

Setul include:

– Pompa electrica de alaptare cu ventuza prevazuta cu capac si supapa din silicon.
– Unitate de comanda cu buton de on/off, pauza si butoane +/- pentru reglarea treptelor de extragere.
– Recipient gradat ( biberon ) din plastic de 150 ml cu suport.
– Tetina silicon 0+ ,  cu capac.
– Incarcator priza cu adaptor cablu USB.
– Furtun de silicon pentru conectarea unitatii de comanda la corpul pompei.

Dimensiuni montat : 20 x 12,5 cm
Dimensiuni in ambalaj: 26 x 25 x 11 cm

Informații suplimentare

Producator