Suzeta latex Cherry Boy, 6+ luni, nip 91005

20,00 lei

Suzetele Nip satisfac nevoia naturala a bebelusului de a suge si ajuta de asemenea la dezvoltarea unui maxilar sanatos, inca de la bun inceput. Tetina moale si placuta la atingere imita forma sanului mamei in timpul alaptarii, iar forma rotunda asigura o senzatie de alaptare naturala. Scutul protector rotunjit impiedica crearea punctelor de presiune. Deschizaturile largi pentru ventilatie, aflate pe laturile scutului protector, ii permit pielii sensibile a bebelusului sa respire in mod optim.

Descriere

Suzeta latex forma rotunda naturala nip Cherry Boy,  de la 6 luni, 2 bucati la set

Suzetele Nip Cherry sunt disponibile in doua marimi si sunt create pentru a se potrivi perfect cu proportiile fetei si maxilarului pe parcursul fiecarei etape de dezvoltare a  bebelusului.
Suzetele Nip Cherry sunt realizate din latex – un material natural de culoarea mierii, realizat din laptele de la arborii de cauciuc; foarte rezistent la intinderi si muscaturi datorita elasticitatii sale; antistatic, nu atrage praful si puful.
Gama de suzete nip Family – modele atractive cu diverse animale, in culori luminoase, cu inel pentru o prindere sigura, tetine moi anatomice, cu forma ortodontica (din latex sau silicon).
Gama de suzete nip Cherry:
– culori moderne, luminoase, perlate, pentru baieti si fete;
– tetine moi anatomice din latex, cu forma rotunda, ce ofera o senzatie de alaptare naturala;
– scutul protector rotunjit impiedica crearea punctelor de presiune;
– deschizaturile largi pentru ventilatie, aflate pe laturile scutului protector, ii permit pielii sensibile a bebelusului sa respire in mod optim;
– cu inel pentru o prindere sigura.
– disponibile in 2 marimi

Suzetele Nip sunt fabricate integral in Germania, din materiale de inalta calitate, fara BPA.

Informații suplimentare

Producator