Termeni si Conditii

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de S.C. Mama & Bebe Impex S.R.L. prin intermediul magazinului virtual www.pagina-copiilor.ro. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului pagina-copiilor.ro cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenziile deja efectuate etc.

In eventualitatea in care vindem sau dispunem intr-un alt mod de o fractiune sau de intregul nostru business catre o alta parte, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate. Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenzile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor sau a livrarii.

Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. De asemenea, vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat. Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Pretul si livrarea

Toate preturile includ TVA. Orice comanda plasata prin intermediul site-ului pagina-copiilor.ro are valoare contractuala. Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid. Cheltuielile cu transportul le suporta clientul, insa vor fi specificate in factura finala, afisata dupa plasarea comenzii sau in contul dumneavoastra.

Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore, numai dupa confirmarea comenzii telefonic sau prin email, exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra.

Duminica nu se fac livrari.

Clientii care nu ridica coletele sau nu accepta livrarile fara un motiv anume, vor fi trecuti in black list si vor trebui sa suporte cheltuielile de tur-retur.

Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care apar produsele respective pe stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

Responsabilitati privind produsele Companiilor, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Pagina-copiilor.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Pagina-copiilor.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Pagina-copiilor.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta pagina-copiilor.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Pagina-copiilor.ro nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, produsele sau materialele de pe site si nu va fi facut responsabil pentru aceste aspecte. Pagina-copiilor.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site, garantia produselor fiind realizata de firmele importatoare sau producatoare.

Stocurile de produse afisate pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea pentru confirmarea ca un produs se afla pe stoc, veti fi contactat telefonic sau prin email. Se poate intampla, chiar daca scrie ca produsul se afla pe stoc, ca acesta sa nu mai fie disponibil.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele efectiv livrate pot diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc. Pagina-copiilor.ro nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate.

Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor pagina-copiilor.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, pagina-copiilor.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic sunt anulate. Preturile produselor pot fi modificate.

Daca exista comenzi in curs de desfasurare, se va respecta pretul de comanda sau dupa informarea telefonica a clientului despre noul pret acesta poate sau nu sa pastreze comanda. Returul produselor in cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii pe site-ul www.pagina-copiilor.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primire.

Politica de returnare
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (curierat) si ni se va indica numele firmei, precum si numarul de AWB cu care va pleca coletul. S.C. Mama & Bebe Impex S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Sumele nu se vor returna numerar si nici ramburs prin curier. Se vor rambursa printr-un cont curent al titularului. Detaliile se trimit in scris la S.C. Mama & Bebe Impex S.R.L. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

O.G. 134/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant.

ATENTIE! Politica de returnare a produselor este valabila doar pentru produsele care nu prezinta urme de asamblare, folosire si uzura. Toate etichetele produselor si ambalajul original trebuie sa fie intacte si nedeteriorate. Sa poata fi vandute ca noi.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Produsele primite defecte:
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. Mama & Bebe Impex S.R.L. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. AWB-ul nu se lipeste direct pe cutia produsului. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Costul transportului produselor de la S.C. Mama & Bebe Impex S.R.L. catre client si de la client catre S.C. Mama & Bebe Impex S.R.L. revine in responsabilitatea clientului. Detaliile privind adresa de returnare si programul pentru receptionare, vor fi indicate individual.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.