Minipaturica Label Label Friends – Leu

53.00 lei

Descriere

Multor copii le place sa se joacecu etichetele plusurilor si jucariilor cu care dorm, sa le smotoceasca si sa lebage in gurita. Minipaturica pentru somn si joaca Label Label contine o multimede etichete de diferite marimi si texturi. Daca bebelusii ar putea vorbi, ar alege-oRegina jucariilor pentru somn!

 

Majoritatea copiiilor devinrelaxati in contact cu jucaria lor pentru somn, strangand-o in brate, tinand-olanga ei.  Oferindu-le o minipaturica dincolectia Label Label, unul din aceste animalute zambitoare, foarte viucolorate, veti fi sigur ca veti face cea mai buna alegere!  In plus, vor avea atat o minipaturica pentrusomn, cat si un animalut de plus.

Confectionata din materiale extremde moi si naturale, ea va fi repede adoptata.

In acelasi timp, parintii vor fisi ei linistiti ca etichetele sunt bine fixate de material, neexistand nici un pericolde a se desprinde. De asemenea, vor fi  multumitica vor putea spala paturica foarte usor!  

 

Minipaturica are doua fetecolorate, in forma de animalute si foarte multe etichete de diferite dimensiunisi texturi. Diversele texturi ale materialului precum si culorile vii siatragatoare ajuta la dezvoltarea simturilor tactile si vizuale.

Este recomandata copiiilor inca dela nastere.

Dimensiuni:
– cu etichete:    33*28*0.3 cm
– fara etichete: 28*21*0.3 cm

 

Producator: VER B.V., Olanda

Informații suplimentare

Producator